Također se osvrće na novi partnerstvu, Šefe Komercijalne Oficir za NetEnt, Andy Whitworth, je rekao da u kompaniji za štampu.. new york city poker trči.

Novembra 23, 2020, NetEnt je odbor direktora se prijavila za delisting kompanije je B-dijeli od Nasdaq Stokholmu, sa izvanredan general sastanak (EGM) da se održati u decembru 17, 2020, u svrhu imenovati novi odbora NetEnt među drugi posao. Jedva čekam da vidim, šta je jedna od industrija je najbolje sadržaja usluga i Britanija je najbolje bingo kompanija može učiniti zajedno!" NAS napore: dogovor je odlazak iz NetEnt je nedavno se fokusirati na SAD, koji su niz komercijalne partnerstva sa operatera u Sjevernoj americi zemlji, kao što je Las Vegas, na osnovu Naučnih Igre, Baltimore-sa sjedištem U Cordish Kompanije, i Bostonski sportski kladim kompanija DraftKings. Švedski dobavljač digitalno dijelili konzola NetEnt je partner sa Bazom Bingo u dogovor koji će videti celu svoju ponudu od online slot igre pokrenula sa Ujedinjeno Kraljevstvo je najveći bingo operatera.

Također je u ponedjeljak, Evolucija je proglasio ponudu bezuslovnu i objavio je svoje namjere da pokrene "obavezno iskupljenje" od otprilike 6% od preostalih dionica.. UK prisustvo: Zgrade na NetEnt je pozicija u UK je online igre sektor, u saradnji dozvoljava Buzz Bingo da se održi raznolikost svoj proizvod ponudu.Šefe Komercijalne Oficir za Buzz Bingo, Stevie Brije, osvrnuo o sadržaju sporazum, govorio.. sunca i meseca slot mašine. Posao obuhvata mnoštvo mjesta koje su već među Evropska zemlja je top izvođača sunca i mjeseca mjesta preuzimanje. Jednom uspješno integrisane, u Stokholmu sa sjedištem dobavljač je najpopularniji naslova kao Prašina i Gonzo je Potraga, koji je bio pušten u 2013., i to je među NetEnt je najbolje izvođenje titule i prvi video slot da zamijeni konvencionalna reel sa silazi simbola, će biti dostupan u UK operater je igrača sunca i mjeseca totalno pomračenje slot. Igre sadržaj je prva klasa i odjekuje nevjerovatno dobro sa naš igrač publiku besplatno prijaviti poker bonus.