Kvalitet, stručnost i scalability je prepoznao na cbs-a Nagrada. LONDON, UK – Dec kazino nijagarini otvori fazu 3. 05, 2018 – Optima je svjetske klase kladim i igre višekanalni platforma je opet bio priznate od strane industrije, pobjeda Najbolji Maloprodajnih Kladim Proizvod nagradu na ove godine svečano držao u Londonu juče uveče vremena se prijaviš google oblika. Nagrada je priznanje od izvrsnosti i stručnost u dostavlja najviše scalable, čvrst i pouzdan višekanalni rješenja za klađenje i kocka vredna.
Optima je platforma moći hiljade kladim radnjama svijeta stvaranju inovativne proizvoda, podržao na novom tehnologijom prednosti to dozvoliti operatera za ulazak u digitalnog doba vrijeme slot znak u stanja. Suci su također jako pohvalio Optima je igara apartman u Najboljem Samostalne Platforma provajder nagradu zahvaljujući scalability i država-djelo tehnologije. Krunisana kao Najbolji Oblak sistema Upravljanja provajder Godine od Oracle u zadnji San Francisco Otvori Svijet Kongres, Optima je ojačalo tržišne pozicije u kladionicu i kocka vredna kao svjetske klase višekanalni platforma provajder. O Optima OPTIMA commercializes, razvija i podržava dodijeljena OPTIMAMGS™ platforme vremena se prijaviš google. Kockarski platforma igrač s kupcima, sportski kladim popravio šanse i bazen klađenja.

OPTIMA se ponosi na ponudi najviše fleksibilna i performant platforma na tržištu, ubačeni su sa najboljim 24×7 podršku dostupan u kocka vredna za globalno operatera vrijeme slot znak slobodni. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.