Digitalni prodaje na broju gotovo 32% od grupe prihoda od 25% u Q3 2017 je online pokeru za novac legalno u misuriju. Kompanija je pripisano udar da jak mobilni rast (+42%), zahvaljujući sveukupno potrošač kretanja, poboljšana korisnik interfejs i poboljšana mobilni bankarski objekata slobodi mjesta u atlantic city. Godinama, Svenska Spel vodstvo je javno ogulila na svoju nesposobnost da ponudi online kasino proizvod koji bi mogao da se takmičim sa međunarodno dozvolu stranica koje koriste da švedski mušterije slobodi slot mašine.
Ove nedelje, na državnom vlasništvu Svenska Spel monopol prijavio neto igara prihoda od SEK2.12 (NAS$233m) u tri mjeseca kraj septembra 30, 2,3% pad od isto vrijeme prošle godine u atlantic city. Svenska Spel se ponaša CEO Marie Loob, koji drži stolicu toplo do stalnog DIREKTORA Patrik Moja stigne u decembru, pozdravili kompanije "veliki uspeh" tokom 2018 Prvenstva slobodi slot mašine blizu mene. Dobit je slično tome dole 2.2% da SEK1.17b. Firma je optužila manjak na svoje Vegas video lutriji terminal posao, koji je prijavio prihoda pada jedan-peti slobodi mjesta u biloxi gđice.

Pad razmažena inače čvrst nastupom Svenska Spel je digitalna operacija, koja je prijavila prodaja oko 22% da SEK675m 2 metra slot kocku antenu. Loob (zamišljao) rekao Svenska Spel prevazišao svoje ciljeve za oboje prodaja i mušterija zapošljavanje tokom turnir, dajem kompaniji dobar zamah naprijed švedske online tržište je liberalizaciji januara 1, 2019 2 metra kostur slot antenu. Ta ograničenja će više ne važe od januara 1 i Loob rekao joj odjeća bila radovao "konačno igra na istim uslovima" i nudi proizvoda "to smo i naše mušterije propustio dugo vremena." Kao dio Švedskoj je tržište potres, Svenska Spel je što se podelimo u odvojenim online, na kopnu igara i loto operacije.