On kaže da "ne iznos je previše mali" i da bi svi trebali "neka koliko doprinos kao što može da priušti." Da učestvuju, donacije može biti direktno da je jedan ili više od deset dobrotvorne svrhe ruže restoran vindmil kasino bloemfontein. Pljosku u naporima će biti i drugih zapažen poker igrači, uključujući Stephen Chidwick koliko palubama uglavnom kasina koriste za blackjack.

Oni koji ne žele da budu identificirane na Smith je internet stranica za svoj doprinos bi trebalo da kažem tako da je u e-mail koliko palubama uraditi kasina koriste za blackjack. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre koliko palubama uraditi prodavaci u blackjack. On je takodje vlasnik jedne WPT titulu i istaknuti visokim ulozima igrač sa broj finala izgled kako da se kladiti u ulici posere. Svako može da donira i bilo koji iznos je prihvatio kako prekinuti sa žetone jednu ruku.

Oni su: Podizanje za Efikasno Daje (REG)—ne dobrotvorna organizacija osnovana i vodi poker igrača, Hellen Keler Međunarodni je Vitamin Je Supplementation Program, GiveDirectly, StrongMinds.com, Životinja Dobrotvorne svrhe Evaluator Efikasan Životinja Zastupanja Fond, Dobra Hrana Institut, Inteligencija Mašina Institut za Istraživanje u Massachusetts Kauciju Fond i Malariju Konzorcijum je sezonske malariju hemoterapiju-program za prevenciju kako da se kladiti u blackjack.