On je rekao, "imaju puno klijenata sada pa sada ne možemo osloniti samo na zemlji na osnovu igara, ali i online igre." Pored Vijetnama dekret, što bi omogućilo lokalci sa mjesečnim prihod od najmanje 450 dolara da se kladim na odobrio domaće kasina, vlada je predložila amandman na trenutnu igara zakonu, koji se očekuje ove godine slobodna mjesta nema para.

Phearun navodno rekao, vlada je oprezan kada je u pitanju online igre zbog to biti teško upravljati nema ni registracija. Dodatne obavezu plaćanja [ako bilo] su predmet budućnost dešavanja u ovom slučaju," prema novinska agencija slobodna mjesta ne registracija bez skidanja. Prošle godine, NagaWorld se povećale ts mjesečni igara plaćanja do MOEF od oko $45,665, prošle godine placa $410,987 u poređenju sa $365,322 to je platio da Ministarstvo je prije godinu dana slobodna mjesta ne registracija ne preuzimanje.

Međutim, VIP zarade samo porastao za jedan posto da $225.7 miliona.2016, kompanija je neto dobit je $184.2 miliona, povećanje od sedam posto, sa 12% porasta u zarada prije kamata, porez, amortizacije i povrata duga (IBIT) da $256.1 miliona slobodna mjesta ne pravi novac. Sporazum između NagaCorp Ltd (3918:Hong Kong) broda NagaWorld i Kambodžanska vlada je dala veoma da dolara 48 miliona prikupljeni od kazina industrija u 2016; 40 posto povećanje od 2015 ledeni vene najbolji u slot frost magu. Novinska agencija izvještaje da je od 77 kasino dozvole držao u Kambodžu na kraju prošle godine, 65 su operativni, mnogi od njih su se nalazi blizu granice Vijetnamu i Tajlandu..