Uzima mjesto 18 – 20 srpanj u Kempinski Hotel Zlatne Obale Grad u Accra, Gani, tri dana samit prati uspjeh od prvobitnog Sportski Kladim Istoka i Zapada Africi događaj u 2016. Čiji je domaćin bio Eventus-International, svega nezavisni globalne događaja kompanija specijaliziran u igrama konferencije i izložbe, Sportski Kladim Africi je fokusiran na dinamika i raste sportski kladim i kockanje tržišta u Africi trebali bi ti kupiti kasino zalihe.

Samitu koji je slogan za "... savršeno ulazak u Afro kladim i kockanje tržišta!" obećanja i slučaju da ne bude propustio od operatera, regulatori i industriji dobavljača slični. Sastoji od dva dana konferencije, radionicu dan i izlagač prostor, na samitu karakteristike obimnu grupa branše i ekspertima iz Gane, Nigerije, Kenya, Južna Afrika, i Ujedinjeno Kraljevstvo, pružajući neusporediva umrežavanje i učenje mogućnosti da prisutnih treba ti max kladim se na slot mašine.
Izazov i istražuje jezgro aspektima, kretanja i razne regulatorne obzira na Zapadu Afričkih kladim i kockanje tržišta, slučaju će inspirisati uključujem razgovor između regulatori, operatera i industriji dobavljača trebali bi ti kupiti blackjack osiguranja. Dva dana konferencije karakteristike visokog profila govornici kao što je G Tunde Ali, Predsjedavajući i G Emmanuel Siisi Quainoo, Komesara, Komisija za Igre Gana; G Adolphus Ekpe, Generalni Direktor, Nigerijski Nacionalne Lutriji Komisije; G Lanre Gbajabiamila, DIREKTOR, Lagosu Državnih Lutrija Odbora; Gospodin Charles Wambia, Direktor, Kladim Kontrolu upravnom Odboru, Kenya i Direktori od vodećih operatera obraćajući se kladim i kockanje pejzaži, propisa, kretanja, mogućnosti i stvarnosti. Prisustvovali dva masterclass radionice na dan tri osigurati da će delegati će moći da se nosim efikasno sa pravnu raspravu oko osnivanja partnerstva, kao i lice porez pitanja zabrinut sa expansions u new tržišta. Mi smo prihvatili registracije za Sportsko Klađenje Africi Samit – knjigu tvoje mjesto u www.sportsbettingevents.com ili e-mail [e-mail zaštićeni] Se najnovije kockanje vijesti od Calvin Ayre gdine kockanje kontrolu odbor posao.