U službenu izjavu, Zlatni Vitezovi Predsjednik Kerry Bubolz to nazvao "istorijski, znamenitost sporazum." To je dogovor to bi bilo nezamislivo do nedavno. NHL je bila dugogodišnja protivnik sportski kladim i tužitelja, zajedno sa NFL, NCAA, MLB, NBA, u New Jersey je dugotrajne pravne bitke za pravo da ponuditi sportu kladiti u svoje kockarnice i racetracks. Mi smo sa sjedištem u Las Vegas i videla prve ruke šta ovaj tim je učinio za našu zajednicu," William Hill NAS DIREKTOR Joe Asher je rekao da u izjavu koliko poker ruke su mogući. Dok MGM Odmarališta i NBA potpisali sportski kladim partnerstvo u julu, to je konkretno o deljenju podatke i digitalni streaming koliko poker ruke su tamo sa tri kečevi i dva kralja.

To je priznanje da Las Vegasu je bilo više ne vidi kao prijetnju za integritet lige igrice, jer ilegalno sportski klađenja mogao biti pristupio digitalno od bilo gde u sad koliko poker ruke su tamo. Las Vegas Zlatni Vitezovi su nekoliko godina mature, i na kraju je odobrio kao NHL je najnoviji franšizu jednoglasno u junu 2016. Dok tačne uslove sporazum nije otkriven, dogovor pruža pogled na budućnost sponzorstvo mogućnosti na raspolaganju sportski ligu i timovi koji proizlazi iz liberalizaciji sporta se kladim u Americi.
Ovo je prvi ikada sponzorstvo dogovor između kladionice i NHL tim i prvi sa bilo glavna liga ili tim tim da je znao da se uključe u areni sportski kladim brandingom, vidljive na TV kamere black jack 3 tone kolicima jack.