Je glavni direktor u velikoj BRITANIJI komunikacije regulatora je upozorio da zemlji rizikom da ostane iza ako pravni slučajeve koje je prijetio da će uticati na aukciju na 4G dozvola nije odustao od firmi umešani koliko novca da li online kockanje napravim. Govoreći ranije ove nedelje, Ed Richards, Ofcom izvršni direktor, iznio planove za aukciju nove brzoj bežični Internet mreže, koji će omogućiti brzinu do 100mbps šta će vrijeme sainsburys oslobodi božić aparatima.
Aukcija će se održati u 2012 ali usporavanje će značiti mnogi će morati da sačeka za mnogo više od toga. To je mislio da su mnogi Britanaca neće imati pristup dok 2014 najranije nakon pravni izazov bila je zaglavljena do UK je najveći mobilnog operatera, Sve Svuda, i partnerstvo Narandžasto i T-Mobil.

Njihov pritužbe zbog preraspodjeli određenih niske frekvencije vremena da O2 i Vodafone to ne "znatno smanjiti dominaciju" dva firme kao oni imaju mnogo bolju uslugu na ruralnom području. "Da li bih da se nismo imali spor i debata i odlaganja?Naravno da znam, ali budimo realni," Richards rekao šta put yonkers kasino blizu. "Ovo je ogromna rasprave veliki ekonomski važnosti za mnogo vrlo moćan kompanije i od velike je važnosti da zemlji. Ne bi trebali biti iznenađen ili neugodno da je rigorozan i temeljit rasprave. Ovo važno, ljudi, to je važno da kompanije, da je to važno za nas je to vazno da potrošači." Ne samo da će to biti velika vest za legije muškaraca koji idu za malo "mi" s laptopa u spavaćoj sobi će također imam duboki efekat na online kockanje industrije. Ovo je činjenica da je mobilni kockanje je najbrže rastući sektoru u kockanje industrija u sadašnjost i sve što može pojačati sektoru biti će dočekao raširenih ruku šta put walmart namirnice kamionet mjesta otvoriti. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.