Globalno Igara je dao privremeni DIREKTOR Tobias Fagerlund uloga Predsednik i CEO na stalni da li online kockanje stvarno plaćaju.

Fagerlund postao Ponaša CEO 29 April, zamjenu Joacim Möller kao društvo traži novi vođa dok prolazi kroz značajno promeniti, i obećala je da će se boriti švedska regulatora je nedavno odluka da se opozove svoju dozvolu da li oregonu poreza kockanje dobitak. U svoju trgovinu novosti za 2018, Globalno Igara najavio novi plan akcije da se ravnoteža firma je troškove i Fagerlund, član vijeća od 2016, je delovalo čoveka da nosi taj proces na dugoročno da li orlandu. Globalno Igara je trenutno privlačno odluku da ima svoje švedski dozvola na floridi imam kasino.
Fagerlund je rekao: "ja bi prirodno, volio da imenuje pod drugim okolnostima, ali ne rezervacije u prihvatanju."Imam veliko povjerenje u Global Igara i pripremite se šta sam rekao u zadnjih sedmica: regulator je odluka da se opozove naša dozvola je netačno i neproporcionalni."Mi smo uvjereni smo u skladu sa potrebama švedska zakona, i ja imam vere u sudski proces i radujem ishodu." kako pobijediti rulet.