Van terena, Marshall je imao svoje uspone i njegov padove i njegov deo od sukoba sa zakonom besplatno poker teksas holdem wpt. Simptomi BPD uključuju impulsivnost sa novcem, supstanci, i seksualne odnose. Graničnog poremečaja Osobnosti (BPD) je stanje u kojem ljudi dugoročnu uzorke od nestabilan ili burne emocije, kao što osjećaje za sebe i druge. Juče, pričali sa novinarima nakon sjednici Delfini treninga kamp u Dejvi, Florida, Brandon Marshall je objavio da je dijagnostikovana Graničnog poremečaja Osobnosti. Brandon Marshall je jedan od najvažnijih dominantna uvredljivo igrača u NFL, da je, kad Phins u stanju su da stave loptu u njegovim rukama kratka ruku poker turnir strategija. BPD je veoma ozbiljno mentalno stanje i možda objašnjava mnogo Marshall je sa poljem drama, uključujući incident u kojem je njegova žena je navodno ga je ubola u samoodbrani kratak odmor povratiti čini aparatima.
Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre. Drugi simptomi uključuju depresije, osjećaje praznine i dosade i često pokazivanje neprikladno bijes kratak odmor vratiti čini aparatima.
To je lako da se prepustimo da ga biti samo još jedan nevaljao NFL igrac, ali izgleda da Marshall je pitanja trči mnogo dublje.