Ako iko još uvek verovao socijalnu igru programeri Zynga gajila neku ozbiljnu pravi novac online kockanje ambicije, najavi to Maytal Olsha (zamišljao) napustio kompaniju u avgustu bi trebalo pomoći da ih ubediš u suprotno kako da se nosim na blackjack ruka. Olsha je unajmio sa velikim fanfare prije dvije godine, koji je bio mamac daleko od UK-na serveru kockanje firma 888 Holdings za express svrha vodi Zynga da pravi novac obećanu zemlju.

Naravno, to je bilo prije nego Zynga unajmio Ne Mattrick kao svoj novi odrasla DIREKTOR i Zynga osnivač/enfant užasno Mark Pinkus je ispao u ulogu.predsjedavajući. Prema VentureBeat je Dean Takahashi, Olsha ostavio Zynga u avgustu nakon određivanje je vrijeme "napokon učini svoju stvar." Olsha je rekla da je već prikupio dovoljno novca u fond za svoje socijalno kasino žene, prvi proizvod koji se nada da otkrije u prvi kvartal 2015 kako da se nosim 21 blackjack.

Početku zaposlio kao Zynga je šef operativnog za novi tržišta, Olsha je ulogu preseliti u razvoju kompanija je socijalni kazina nakon Mattrick objavio Zynga bi da staviš svoj pravi novac od kockanja planove na cekanju. Zynga potvrdio da Olsha otišla kompanija ali je odbio komentara kako da domaćin poker turnir priloga.

Olsha je izlaz tragove vrhunac izvršnog njihovo čišćenje kuća Mattrick je krenula na od uzeti uzde u junu 2013 kako da domaćina u pokeru trči priloga. Ranije prošle nedelje, Zynga objavio sastanak od Pete Hawley kao potpredsjednik i generalni direktor kako da domaćin poker turnir. Hawley je bivši DIREKTOR igre programer Crveni Robot Laboratorije kako da domaćin poker turnir online. U julu, Zynga imenovan Google je bivši direktor inžinjering Regina Duncana da Zynga je odbor direktora. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.