To je skoro kao dobri stari dani kada Aaron Gould je tvrdio da budem Sportsbook.com's CEO/DIREKTOR/WTF, i bio je potpuno pun.. kako da domaćina u pokeru trči priloga. Između toga i drži svoje postojeće igrač bazu sretan, da će zaraditi dovoljno da se držim svjetla. To nije bila dobra godina za odjel programe (niti stanica). Ali da keen posao um poput našeg, mi prepoznajemo Sportsbook.com koristi pokey plesom kao klin od razrađen virusno marketinška kampanja kako da domaćin poker turnir. briljantna strategija kao ovo. Ali preko sljedećih nedeljama, mesecima, mnogi NAS igrača koji je prijavio problem otvaranja novog računa sa ovim Jazette/Domena Drži sportsbooks kako da domaćin poker turnir online.
Prica se da postoje neki spor plaća, ne plaća, i reč 'briješ dobije kojom se barata mnogo poker bonus novi član 100. Komisija Račun objavio "važno promjene" u primetio da podružnice prošle nedelje poker bonus novi član 50.

Onda, na Aug. A pogledaj nas, pada za to poker bonus immediato senza depozite.
Ovo nas je dovelo do nagađati to Sportsbook.com i al su jednostavno priznaju da, u ovom trenutku, nemaju eCom kapacitet za bilo kakve ozbiljne priliva novog posla, i tako vidio nema opravdanja za plaćanje da bi je dobio.Čak i bez marketinško oglašavanje, oni će i dalje garner mlaz novi posao preko organske potragu.