Četvrtak 28 jun 2018 – Bettorlogic, vodeći se kladim analitiku softversku tvrtku, je dala svoj ugovor o partnerstvu sa Betfair Australiji izgraditi ugovoreni Svjetskog Prvenstva Centar za Rusiju 2018 pobedi svaki put u rulet.
Inovativnog elementa će biti prodavnica za statistike, urednički, pre utakmice, a u trčanje kladim pitanja za turnir qt dizajner signale i mjesta uputstva. Bettorlogic je utakmica centar također odsedaju za sve kladim treba oko najveći sportskih događaja kalendara godine qt isključite sve mjesta iz signal. Bettorlogic DIREKTOR Andrew Dagnall osvrnuo: "Naše partnerstvo sa Betfair Australiji je otišao iz snage--snagu i veoma smo ponosni na naše Svjetskog Prvenstva Centar qt dizajner signale i mjesta pitona.
Na vrhu Sveta Kup sadržaju, Bettorlogic su pružiti urednički reklame za sve Ligu Prvaka odgovara i sve šampioni nameštaj, uz dnevnik pokrivenost preostalih Grand Slam Tenis turnire u 2018 – Wimbledon počinje sledeće nedelje. Veridbu, a uticaj na naš donja linija je prevazišao naša plemenita očekivanja." O Bettorlogic: Osnovan iz 2004, Bettorlogic izgraditi bazama podataka preko velikih sportski kako da dostavim sadržaja posebno za one koji su se kladili na sportskim događajima.

Koristi industrije vodi analitičke i modela vještine omogućava je nagrađivani B2B firmu da napravi softver koji generira uverljiv kladim pitanja." Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre. Njihov stručnjak za reklame se najbolje u industriji, po mom mišljenju, i hteli smo da pokažemo ih na ugovoreni kladim čvorište qt dizajner je signale i mjesta uređivanja mode. Bettorlogic je pružanje reklame za sve 64 odgovara plus dugoročnu reklame za odlaganjem, zlatnu cipelu i grupa tržišta kako da vodim je poker vece u kuci. Primjere uključuju Bettorlogic predviđa Švicarskoj bi se kvalificira od Grupa E ispred Srbije nakon uspješnih kvalifikacijama kampanju gdje su skupio 27 poena od 10 igre nivou sa Portugal kako da vodim online kockanje.