Uprkos završava kao pratilja, to nije previše loše za izlazak za Koutoupas, ko je uzeo dom €510,000, daleko najveća novac od njegove karijere. Big ups na oba Ramzi Jelassi i Marvin Rettenmaier za svoj veliki pobjednik dijeljenje sastanak mjesta u google kalendar. Jelassi pobjedu sa kapom prilično zanimljivo finala to vidio iznenađujuće pojedinačno od igrača koji su ušli stola sa zdravo chip policama ajkule poker klub sati.
Nakon dva dana od akcije, to je Rettenmaier koji su tvrdili vrhu korak na podijumu, outlasting konačnu sto to uključuje Fabien Quoss, Sorel Mizzi, i najvažnije, Jason Mersije, i pobjeda impresivan €365,300. Najvažnije je Aleh Plauski, koji je u drugom mjestu kad finale pokrenuo nekako završio biti drugi igrač da je udario u ogradu, samo ispred niski Mark Homić sharepoint znak za vrijeme aparatima.

Ali pravi dramu je došlo tokom tri ruke igrati kad treće mjesto finišer David Boyaciyan izvukli iz tri puta dogovor to bi vidio treće mjesto finišer pobijediti €415,000 umjesto €310,000, s drugog i prvo mesto zavrsavaju od svih koje primamo od 500,000 ajkula iz vode poker. Marvin Rettenmaier također unovčen u ogroman, pobjeđuje€10,000 budži događaj u šta je na kraju biti spakovala slučaju da drew 113 unose, povišeni ukupno nagradu bazen za događaj u €1,107,400 lebdi orao poker sobu pregleda.
Od tamo, €90,000 bi ući u drugo placer dok zadnji €po 150.000 bi da pobjednik lebdi orao teksas holdem turnira. Ali Boyaciyan, koji vjerojatno precijenio svoje vještine i čip gomilu – protiv takmičenje odlučio da se povučem iz dogovor, postavljanje dramatičan završne tri to vidio Boyaciyan propadnem u trećem mestu, odlazi što je moglo biti ekstra €105,000 na stolu lebdi orao poker sobi broj telefona.