Glavešine iz Las Vegas Pijesak Korporacije kažu da si ozbiljna oko dobijanja odobrenje za izgradnju 1,3 milijarde dolara stadion u UNLV i nadam se da privući na NFL momčad dođe.

Na sastanku u četvrtak u Južnoj Nevadi Turizam Infrastrukture Komiteta, slučaj za izgradnju 65,000 mjesta mjesto je postavio blizu stadiona. Prema ekonomske analitičari, čak i ako je na NFL momčad dođe nije došao u Las Vegas, $46 miliona novih poreza mogao biti stvorena svake godine do projekta toskani apartmana i kasina parking.
Odbija da se navesti iznos, direktora kompanije kaže da su oni žele da njihova privatna ulaganja da bi finansirale finansiranje javnih toskani apartmana i kasina lokacija. Preliminarni izvještaj predložio da $780 miliona bi biti dobijen od javnosti izvora. Postoji, ipak, briga od kritičari da stadion projekat bi uzmi hotelsku sobu poreza dalje od toku naporima da prošire Las Vegas kongresni Centar toskani apartmana i kasina mapu.
Prema KTNV, nova istraživanja pokazuju da dok dvije trećine Nevadi glasači su u podršku ekspanzije, oni se protive upotrebu obveznika dolara da stavi NFL-veličine sportski stadion toskani apartmana i kasina izvršni apartman. Nakon prolazu na preseljenje u Los Angeles-u januaru, Mark Davis, vlasnik Oakland Raiders, kaže on je otvoren za ideja da se kreće u Las Vegas ako ne mogu dobiti novi stadion u Oaklandu chrono krst najbolje fargo rulet. U prošlosti, NFL je bio razliku locirati tim gdje legalizovali kockanje odvija hroma slot mount spor za 1/4 ploče. NFL Komesar Roger Goodell rekao, "Oni su na kraju odluke o gde idu na uticaj koji potencijal kockanje da ćemo imati posla sa," i, "Mi bi razumjeti to, moramo da shvatimo šta se uticaj na nas, i na kraju jedni vlasnik bi glas na to." Predloženi stadion sajt je pored Thomas i Mack Centar i to je zajedničko ulaganje između UNLV i Las Vegas Pijesku. hroma produženje za zynga poker.