NOVOSTI (rujan 19): Globalne Igara Upravljanje aktivom je odgovorio CalvinAyre.com's zahtjev za komentar, koji možeš biti vidio ovdje jocuri poker cu fructe sam eptari la ca aparate. Pa, šta je svrha imati ih okolo?" Još jedan poen za zabrinutost da navodno nevolji Bloomberry Odmarališta je GGAM je Vegas stilu dizajn kasina, koji je podigao brojni problemi da Bloomberry navodno se ne sviđa jocuri cu poker la ca aparate besplatno.
Izgleda, bar prema tim izvorima, da uprkos sijaš nastaviti da uključena vodi u Las Vegas Pijesku, GGAM i njen šef Bill Weidner, nije bila u stanju da ispuni svoje obećanje donesi visoki ulozi od Makao, Hong Kong, i Kine kroz konferenciju operatera i one koji su došli došao iz napore Bloomberry šef lično rumus permainan slot džoker rim. "Veoma malo visoki ulozi su došli igrati u Solaire," izvor kaže, kao navodi Lucas trci za svoj novac slot mašine.
"Izgledali su vrlo dobro na papiru, ali oni su jednostavno nisi ni dostavi." Za sada, izgleda da Bloomberry je drži na pronalaženje odgovarajuću zamenu kao što je bio ranije prijavio i spreman je da vodim posao od sebe koristeći iskustvo je prikupio od kazina otvorio ranije ove godine. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre trči za novac slot mašine. Na kraju, Razon odlučio da se rastati sa GGAM jer je on navodno je osjećao da je partnerstvo neće ići uprkos GGAM sjajne reputaciju u industriji kao jedan od najboljih službe operatera u poslu ima kasinu u daytoni.